Romerikes Råeste 2021 Avlyst
19/9-2022

regler

Vi skal gjøre vårt ytterste for at løypen skal føles både trygg, utfordrende og inneholde tilstrekkelig med mestringsopplevelser. Det er ditt ansvar å gjøre deg kjent med regler og vilkår som gjelder for løpet.

§1 Som deltaker i Romerikes Råeste sine løyper er du pliktig til å gjøre deg kjent med og godta våre regler/vilkår (se under).

§2 All deltakelse skjer på EGEN RISIKO. Romerikes Råeste frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr. Om noen deltakere eller deres utstyr og/eller klær blir ødelagt, så er ikke arrangøren ansvarlig. Vi anbefaler alle deltakere til å ha forsikring for denne type løp.

§3 All registrering for Romerikes Råeste sine løyper er bindende, dvs. at du ikke har angrerett. Arrangørene kommer ikke til å betale tilbake innmeldingsavgift.

§4 Konkurranseledelsen forbeholder seg retten til å endre konkurransen når som helst.

§5 Banen vil være merket. Følg denne merkingen.

§6 Romerikes Råeste sine løyper er utfordrende. Om noen av dine medkonkurrenter trenger hjelp – skal du hjelpe.

§7 Samtlige hinder / straff skal gjennomføres før man kan gå videre i løypa. Straff blir forklart av funksjonær, samt er merket ved hinderet. Maksimalt 3 forsøk

§8 Har du eller noen andre medkonkurrenter skadet seg under løpet er du pliktig til å tilkalle konkurranseledelsens oppmerksomhet.

§9 Minimumsalder for å delta i barneløypen er 4 år, på 6 km 13 år og på 10 km 16 år. Som foresatt/forelder er du ansvarlig for deltakelsen for barn og ungdom under 18 år.

§10 Konkurranseledelsen forbeholder seg retten til å avlyse løpet. Om dette skjer så betales innmeldingsavgiften tilbake, men ingen erstatning for reiser eller hotellbestillinger vil erstattes.

§11 Det er ikke tillatt å være påvirket av alkohol eller andre rusmidler under løpet. Konkurranseledelsen har rett til å plukke deg av banen og diskvalifisere deg om du fremstår som påvirket.

​§12 Det er ikke tillatt å nytte prestasjonsfremmende middel. Konkurranseledelsen har rett til å plukke deg av banen og diskvalifisere deg om du oppleves som påvirket av et slikt middel.

§13 Det vil bli tatt bilder og/eller video ved arrangementet som brukes i markedsføringsøyemed og/eller på sosiale media, deltakeren er således innforstått med at han/hun kan framstå i bilder/video offentlig, og også bli nevnt ved navn.

Romerikes råeste samarbeidspartnere

No items found.
Scandic Oslo Airport, logo
Utleiesenteret, logo
Vikingegarden Maurenga, logo
Nannestad Trim og helse, logo
Avinor
Fibra
Kiwi Nannestad, logo
AN Bygg AS, logo
Maura apotek, logo
Attraktiv forsikring
Stangeskovene
Kontakt oss for å bli Romerikes Råeste samarbeidspartner