Påmelding  2024
17/8-2024

regler

Vi skal gjøre vårt ytterste for at løypen skal føles både trygg, utfordrende og inneholde tilstrekkelig med mestringsopplevelser. Det er ditt ansvar å gjøre deg kjent med regler og vilkår som gjelder for løpet.

§1 Som deltaker i Romerikes Råeste sine løyper er du pliktig til å gjøre deg kjent med og godta våre regler/vilkår (se under).

§2 All deltakelse skjer på EGEN RISIKO. Romerikes Råeste frasier seg alt ansvar for skader på deltakere og deres utstyr. Om noen deltakere eller deres utstyr og/eller klær blir ødelagt, så er ikke arrangøren ansvarlig. Alle deltakere må ha forsikring for denne type løp.

§3 All registrering for Romerikes Råeste sine løyper er bindende, dvs. at du ikke har angrerett. Arrangørene kommer ikke til å betale tilbake innmeldingsavgift.

§4 Konkurranseledelsen forbeholder seg retten til å endre konkurransen når som helst.

§5 Banen vil være merket. Følg denne merkingen.

§6 Romerikes Råeste sine løyper er utfordrende. Om noen av dine medkonkurrenter trenger hjelp – skal du hjelpe.

§7 Samtlige hinder / straff skal gjennomføres før man kan gå videre i løypa. Straff blir forklart av funksjonær, samt er merket ved hinderet. Maksimalt 3 forsøk

§8 Har du eller noen andre medkonkurrenter skadet seg under løpet er du pliktig til å tilkalle konkurranseledelsens oppmerksomhet.

§9 Minimumsalder for å delta i barneløypa er 4 år, på 5 km 10 år og på 8 km 13 år. Som foresatt/forelder er du ansvarlig for deltakelsen for barn og ungdom under 18 år.

§10 Konkurranseledelsen forbeholder seg retten til å avlyse løpet. Om dette skjer så betales innmeldingsavgiften tilbake, men ingen erstatning for reiser eller hotellbestillinger vil erstattes.

§11 Det er ikke tillatt å være påvirket av alkohol eller andre rusmidler under løpet. Konkurranseledelsen har rett til å plukke deg av banen og diskvalifisere deg om du fremstår som påvirket.

​§12 Det er ikke tillatt å nyte prestasjonsfremmende middel. Konkurranseledelsen har rett til å plukke deg av banen og diskvalifisere deg om du oppleves som påvirket av et slikt middel.

§13 Det vil bli tatt bilder og/eller video ved arrangementet som brukes i markedsføringsøyemed og/eller på sosiale media, deltakeren er således innforstått med at han/hun kan framstå i bilder/video offentlig, og også bli nevnt ved navn.


Eliten og andre konkurrerende klasser

Eliteutøverne må søke om plass (ift. kvalifiseringskrav) hos NOCRA innen 15. aug. 2023, men kan melde seg på løpet med en gang. Kvalifiseringskrav og søknadsskjema finner du her: NM | Nocra1

Informasjon og regler, NM 2023 kan lastes ned her

Romerikes råeste samarbeidspartnere

No items found.
Renta, logo
No items found.
Viken fylkeskommune
bli samarbeidspartner