Påmelding  2023
19/8-2023

19. August 2023

NANNESTAD IL arrangerer NM i 2023.

Nå er det endelig offisielt!

Nannestad  IL, under grenen friidrett, som arrangerer neste års Romerikes Råeste, arrangerer NM i hinderløp i 2023!

Romerikes Råeste som arrangeres 19. august 2023, blir derfor endret til NM.

Løpet vil være kvalifiseringsløp for mesterskap i utlandet, og NOCRA og NOCRASNM-komitee vil bistå Nannestad for at løpet skal bli en suksess. Om NM blir ett offisielt NM-løp av Norges friidrettsforbund (NFIF) vil bli klart først i mars 2023.

NM for alle!

19. august kommer til å bli en stor konkurransedag med eliteutøvere, aldersklasser, en internasjonal klasse og flere andre spennendeklasser, som vi vil komme tilbake til når dette blir avklart. I tillegg vil det selvsagt bli arrangert et eget barne-hinderløp, tradisjonen tro, og allemosjonister, super-mosjonister, og fun-run-deltakere er velkomne til å løpe selveste NM-løypen, med eller uten tidtaking.

Romerikes Råeste har tidligere arrangert hinderløp i Nannestad med stor suksess, men i 2023 vil løpet heves til et nytt nivå! Nye spennende hindre, ny løype, flere aktører, en folkefest for store og små! En dag vi skal feire sporten og ikke minst våre fantastiske utøvere som treneråret rundt for å bli Norges beste hinderløpere!

Samarbeid

NM vil bli et arrangement hvor sporten samles for alvor. Norges Hinderløputvalg (NOCRA) og NOCRAS NM-komitee vil bistå Nannestad IL hele veien til fullendt arrangement. I tillegg vil flere andre hinderløpsarrangører og hinderløpsutøvere bistå på ulikt vis, - med hindre, som funksjonærer o.l.

Samtidig er det flere andre som ønsker å bistå, - lokale idrettslag, diverse skoler, m.m. Det kreves mye for å arrangere et slikt løp, så alle som ønsker å bistå, er oss velkomne. Send oss gjerne en mail på info@nocra.no dersom du vil være med å arrangere hinderløp-NM.

Eliten og andre konkurrerende klasser

Påmeldingen for eliteutøverne og andre konkurrerendeklasser, åpner 16. januar. I tillegg til selve påmeldingen, må det søkes om plass hos NOCRA.

Kvalifiseringskravene er ikke spikret, men jobbes med i disse dager.

Dersom du er utålmodig og ønsker å melde deg på med det samme, kan du gjerne sende din søknad til kvalifisering@nocra.no.

Legg ved dine beste resultater fra 2021 eller senere- send gjerne med tider fra andre løp du tenker er relevante.  

Hovedløype på 8 km med hinder

Nytt oppdatert løypekart  blir publisert så raskt dette er klart.

Påmelding individuelt eller som lag

Utfordre deg selv og test egne grenser individuelt, eller som et lag hvor målet er å hjelpe hverandre gjennom løypen.

Gå, jogg, eller løp

Du bestemmer selv om du ønsker å delta med tidtaking, eller deltar uten tidtaking med mål om å gjennomføre.

Boder / stands på konkurranseområdet

Våre samarbeidspartnere har førsteprioritet på boder/stands rundt start-/målområdet. Frivillige lag og foreninger kan vederlagsfritt få plass, mens næringsdrivende kan få tilgang mot vederlag. Søknad fra frivillige lag og foreninger og næringsdrivende stiles til rr@nannestadil.no

Klasser

Råtassen på 2 km : 4–9 år // 10–12 år

Dette er for de råeste barna! Her kan alle barn mellom 4–9 år og 10–12 år delta i to ulike klasser. Løypen tar deg gjennom spennende hinder med gjørme, vegger, dekk og annet som du må komme deg forbi. Alle deltakere som fullfører få medalje! Det er ikke nødvendig for foreldre å melde seg på for å følge barna rundt i løypen.

Romerikes Råeste 8 km - Løype 2023

I forbindelse med NM 2023 så vil hovedløypen være justert til 8 km. (Ikke 6 km eller 10 km som tidligere)

Dette er løypen for ungdom og voksne fra 13 år og oppover. Her har vi også bedriftsklassen, hvor vi kårer den råeste bedriften på Romerike! Deltakerne passerer over 70 hinder gjennom en løype på 8 km. Alle deltakere som fullfører får medalje!

For klassene se her: https://signup.eqtiming.com/?Event=romerikesraaeste

Starttider

Estimerte starttider

Starttidene vil justeres ut fra det totale deltakerantallet. Endelig bekreftelse sendes ut på e-post/sms dagen før konkurransen.

Råtassen

Råtassen er lagt opp slik at du kan følge barna gjennom løypa, før du deltar i hovedløpet selv. Det er ikke nødvendig å melde seg på for å følge barn i løypen.

Starttid kommer

Romerikes Råeste 8 km

Puljer på ca. 20-30 stk. hvert 5. minutt

Premieutdelinger

Tidspunkt kommer.

Romerikes råeste samarbeidspartnere

No items found.
Renta, logo
No items found.
Viken fylkeskommune
Kiwi Nannestad, logo
bli samarbeidspartner