Påmelding  2024
17/8-2024

17. August 2024

NANNESTAD IL arrangerer Romerikes Råeste for andre gang i 2024

Nannestad IL (friidrett) arrangererte det første offisielle Norgesmesterskapet i hinderløp i 2023! Dette ble en suksess!

Idrettslaget gjentar to løyper på henholdsvis 8km og 5 km, men lover flere nye hindre og overraskelser.

Etter at Eliteutøverne har løpt, får mosjonistene prøve løypa. Det vil også være en løype på 5 km og en barne-/familieløype på 2 km.

Informasjon og regler til deltakerne

Kommer senere

Romerikes Råeste for alle!

17. august kommer til å bli en stor konkurransedag med eliteklasser for junior og senior (aldersklasser), som løper med tre armbånd og strenge regler for kvalifiseringshinderne i løypa. MEN det blir også en dag hvor mosjonistene får prøve løypa uten strenge regler for hinderne. Man velger mellom å løpe 5 eller 8 km (for åpne klasser med og uten tidtakning, bedrifts- og lagklasser). Alle mosjonister, super-mosjonister og fun-run-deltakere er velkommen til å løpe.

I tillegg vil det selvsagt bli arrangert et eget barnehinderløp på 2 km for 4-12 åringer, hvor voksne/ledsagere får følge barna rundt i løypa UTEN å løse billett.

Romerikes Råeste har tidligere arrangert hinderløp i Nannestad med stor suksess, men i 2023 vil løpet heves til et nytt nivå! Nye spennende hindre, ny løype, flere aktører, en folkefest for store og små! En dag vi skal feire sporten og ikke minst våre fantastiske utøvere som trener året rundt for å bli Norges beste hinderløpere!

Program for dagen

Kommer senere

Samarbeid

Romerikes Råeste arrangeres av Nannestad idrettslag, men er avhengig av andre lag og foreninger rundt på Romerike. Dette for å få nok funksjonærer til arrangementsdag.

Samtidig går det mange dugnadstimer både på opprigging og nedrigging.

Eliten og andre konkurrerende klasser

Konkurrerende klasser vil få tilsendt regelskriv på mail (sjekk søppelpost!).

Løp individuelt eller som lag

Utfordre deg selv og test egne grenser individuelt, eller som et lag hvor målet er å hjelpe hverandre gjennom løypa.

Hvis du ikke kjenner noen som skal være med, men ønsker å løpe sammen med noen så kan du løpe med Team Romerikes Råeste. Her er alle velkommen, og om du vil bli med i dette fellesskapet sender du en mail til rr@nannestadil.no

Gå, jogg, eller løp

Du bestemmer selv om du ønsker å delta med tidtaking, eller deltar uten tidtaking med mål om å gjennomføre.

Boder / stands på konkurranseområdet

Våre samarbeidspartnere har førsteprioritet på boder/stands rundt start-/målområdet. Frivillige lag og foreninger kan vederlagsfritt få plass, mens næringsdrivende kan få tilgang mot vederlag. Søknad fra frivillige lag og foreninger og næringsdrivende sendes til rr@nannestadil.no

Løyper og klasser

Råtassen på 2 km : 4–12 år

Dette er for de råeste barna! Her kan alle barn mellom 4 - 12 år delta, og de settes opp i puljer etter alder. Løypen tar deg gjennom spennende hinder med gjørme, vegger, dekk og annet som du må komme deg forbi. Alle deltakere som fullfører får NM-medalje! Foreldre trenger IKKE å melde seg på for å følge barna rundt i løypa.

Barneløypa, med beskrivelse av noen av hinderne.

Romerikes Råeste på 5 km: Fra 10 år og eldre

Dette er første del av NM-løypa, hvor du skal gjennomføre hindre på stadion i tillegg til at du blir tatt med i ravinelandskap to ganger. Her har vi også bedriftsklasser, hvor vi kårer den råeste bedriften! Deltakerne passerer ca. 40 hinder. Alle deltakere som fullfører får NM-medalje!

Kart over 5 km løypa som er første del av NM-løypa på 8 km. Kartet viser også avstanden til andre fasiliteter (parkering, dusj, camping, scenen til kveldskonserten o.l.)

Romerikes Råeste 8 km: Fra 13 år og eldre

I forbindelse med NM 2023 så vil hovedløypa være justert til 8 km (ikke 6 km og 10 km som tidligere).

Dette er løypa for ungdom og voksne fra 13 år og oppover. Her har vi også bedriftsklasser, hvor vi kårer den råeste bedriften! Deltakerne passerer ca. 70 hinder, og tas gjennom ravinelandskap tre ganger. Alle deltakere som fullfører får NM-medalje!

Ulike klasser

Se her: https://signup.eqtiming.com/?Event=romerikesraaeste

Starttider

Estimerte starttider

Starttidene vil justeres ut fra det totale deltakerantallet. Endelig bekreftelse sendes ut på e-post/sms dagen før konkurransen.

Puljestørrelse

Puljer på ca. 20 stk. (10-20 stk. i Eliteklassene) hvert 5. minutt.

Premieutdelinger

Annonseres senere

Romerikes råeste samarbeidspartnere

No items found.
Renta, logo
No items found.
Viken fylkeskommune
bli samarbeidspartner