Påmelding  2024
17/8-2024

For deltakere

For Romerikes råeste Deltakere

Løpet som utfordrer din råskap, viljestyrke og utholdenhet

Lørdag 17. august 2024

Lørdag 17. august arrangerer Nannestad Idrettslag hinderløpet "Romerikes Råeste" i og rundt Nannestad sentrum. Start og mål er ved Nannestad idrettspark (Smedstuvegen 6, 2030 Nannestad), og hinderløypene tar deg ned i ravinelandskap.

Arrangementet skjer i samarbeid med frivilligheten, næringslivet, private grunneiere og kommunen.

Dere deltakere kommer til å bli slitne, våte og skitne, men kommer også til å overvinne mange utfordringer – enten alene eller sammen med laget. Og når dere passerer målstreken har dere virkelig fortjent medaljen som Romerikes Råeste! 

Premier

Annonseres senere

Praktisk informasjon:

Antrekk:

Treningstøy (anvefaler å dekke knær og albuer), gode terrengsko og eventuelt hansker.

Bagasje:

Man kan sette fra seg bagasjen på eget område i Nannestadhallen. Området vil være under oppsyn av frivillige, men bagasjen settes fra seg på eget ansvar.

Dusj:

Man kan dusje i Nannestadhallen, like ved mål.

Konkurrerende klasser får fri inngang til svømmehallen ved å vise sine tre armbånd.

Drikke:

Det blir drikkestasjon etter ca. 3 km og 5 km i løypene på 5 og 8 km.

Det er ingen drikkestasjon på barne- /familieløpet Råtassen.

Parkering:

Ved Nannestad videregående skole eller Preståsen barneskole. Dette vil være godt skiltet og med parkeringsvakter. Parkering kr 100,- som betales med Vipps til nr.: 818750.

Startpakke med multisportsbånd (tidtakerbånd):

Vi oppfordrer alle som kan hente startpakke før løpsdagen om å gjøre dette, for å unngå kø på løpsdagen. Det kan gjøres:

Onsdag 14.aug. fra 17:00 – 20:00 i Nannestadhallen.

Torsdag 15. aug. fra 17:00 – 20:00 i Nannestadhallen.

Fredag 16. aug. fra 17:00 – 20:00 i Nannestadhallen.

På løpsdagen:

Lørdag 17. aug. fra 08:00 – 12:00 i Nannestadhallen

Henter du startpakken på løpsdagen, må dette gjøres minimum 1 time før din start. Du blir informert på mail når din starttid er. Deltar du i konkurranseklasse, må du registrere deg i god tid før 09:00, da det blir gjennomgang av regler kl.09:10.

Startpakken inneholder:

Ankelbånd for tidtaking (startnummer), 3 armbånd til de som deltar i konkurranse klasse(elite/aldersklasse), kart, program og t-skjorte til de som har bestilt dette på forhånd.

Straff ved avbrutt øvelse for mosjonister (Konkurrerende klasser får reglene tilsendt per mail i begynnelsen av aug.): Dersom et hinder er for vanskelig eller skummelt, er alternativ øvelse å ta 10 burpees (en burpee er å gå ned å ta en armheving og deretter gå opp å ta et spensthopp). NB: Det er lov å få hjelp av andre løpere (eller funksjonærer hvis ingen andre løpere er i nærheten). Man kan prøve hinderet maks 3 ganger før man må gjøre alternativ øvelse (for å unngå kø).

T-skjorter: Vi selger vår tøffe t-skjorte for kr 200,- ved påmelding til løpet. Den koster 300,- på arrangementsdagen. T-skjorten for deltakere ser slik ut:

Overnatting:

Annonseres senere

Camping:

Det er etablert egen camping ved Preståsen Skole, ikke langt fra Nannestadhallen (ca. fem min. å gå). Her vil det bli utplassert 2 festivaltoaletter som kan benyttes. Her vil det være plass til både campingvogner og bobiler. Ingen dusjfasiliteter (Dette må gjøres i Nannestadhallen). Overnatting her koster 100,- per bil/telt/vogn per natt. Vipps for camping gjøres på vipps nr.: 818750 (merk «camping»). Send en mail med hvor mange som kommer og hvordan dere camper til rr@nannestadil.no.

Buss 420 stopper utenfor Preståsen skole (man kan f.eks. ta denne fra Gardermoen eller Jessheim stasjon).

Kontaktinformasjon


Prosjektleder
Tore Alm:

Mail: rr@nannestadil.no

Tlf 900 73 977

Kart utsnitt, Romerikes RåesteLykke til med gjennomføringen, ta godt vare på deg selv og de andre deltakerne!

Romerikes råeste samarbeidspartnere

No items found.
Renta, logo
No items found.
Viken fylkeskommune
bli samarbeidspartner